Onsdagstrening i Vigreskogen.

En fin sommerlig septemberkveld i Vigreskogen.Jeg hadde tenkt å begynne med et tomslag så funn, funn, tomslag funn og så ta det litt derfra. Første funnet skulle etter min plan være rett i lek. Det ble litt misforståelser så det lå en figurant på første slaget. Jeg hadde utrustet figurantene med godbit for rett i lek biten, men Frigg er så indoktrinert med å melde at da tok hun fastbittet. Det er jo greit. Så skulle hun få en figurant på andre siden. Her måtte hun ut og bak figuranten for å finne og hun gikk ikke langt nok ut. Så jeg bare sendt henne ut på neste side. Det ble flere tomslag og til slutt kom hun inn med feil melding. Jeg sendte henne på nytt og hun kom inn uten melding. Til slutt fant hun figuranten på høyre siden og fikk et til funn på venstrre siden, nå brukte vi løsbitt. Vi avsluittet med en hare. Læring for meg. Jeg har det for travelt. Nå hun ikke gikk langt nok ut for å finne skulle jeg bare stoppet , roet det ned og heller evt fått en påvirkning. Jeg ble litt stresset og bare sendte og sendte. Det kan være grunnen til bitt snappingen. Senk skuldrene og skyndte meg sakte.