Onsdagsrundering i Vigreskogen

I kveld var “nye” lag 4 i Vigreskogen.Frigg skulle rundere. Siden jeg startet med flere tomslag på Sviland på lørdag skulle vi i dag starte med funn. Frigg startet med å stoppe etter ti meter for å snu og komme rett inn. Hmm. Jeg sendte henne ut på nytt. Denne gagene gikk hun langt nok ut, men trakk ikke langt nok frem. Det med ti meter og snu gjentok seg på flere slag. Når jeg enten sendte henne på nytt eller gav ny kommando gikk hun ut og da hadde hun egentlig fine fremtrekk. På slag nr to på venstresiden fant hun figuranten. Hun meldte med løsbitt. Så hadde vi en tre tomslag og funn av figurant på høyre side. Også her melding med løsbitt. Her ligger det nok et orange bitt igjen i skogen. Neste fig meldt hun på med fastbittet. Måtte sjekke at hun fikk tak i det og det gjorde hun. Prøvde et par tomslag etterpå. Ingen bittsnapping. Hmm tenker på de stoppene. Det virket som om hun har lært at slik gjør vi det i Vigreskogen. Hun har jo stopp ellers også,men ikke slik som i dag. Tenker jeg kjører litt påvirkning