Nok en fin dag på vidda

Vi stod opp til sol, sterk vind og fire grader, men oppholdsvær.I dag fortsatte vi med rundering. Frigg fikk en økt på ca 900 meter.I dag hadde jeg senket ned fastbittet men figurantene ble utrustet med løsbitt. Hun startet med et tomslag i motvind. Jeg sendte henne på skrå opp mot vinden og det gikk kjempebra. Hun fikk tre eller fire tomslag før hun fikk funn.Ingen tegn til bittsnapping. Videre fikk hun to funn til i løpet av økta. Jeg avsluttet denne gangen med flere tomslag fordi jeg ofte har pleid å slutte med funn.  Hun hadde fine slag og kun et der hun bare sprang rett og snudde og kom inn igjen. Ellers var det veldig fine slag hun tok. Samlingen ble avsluttet med deilig karbonade på Dyranut fjellstue før noen av kursdeltakeren satte kursen mot hovedkurset på Voss for mere hundetrening mens vi andre satte kursen hjemover tilbake til hverdagslivet.