Litt lydighetstrening på Geilo

Vi fikk oss et fint rom på Bardøla på Geilo hvor vi kunne ta med hundene inn.Før vi tok de med oss inn så luftet vi de godt og tok en liten lydighetstreningsøkt med dem. Først lå Frigg og Ty i fellesdekk. Vi gikk ikke i skjul fordi det var på parkeringen og plustelig kom det en buss og biler og kjørte forbi. Ty lå likevel kjempefint. Frigg åler litt men reiser seg ikke. Etterpå trente vi litt fri ved fot. Da fikk hunden brukt hodet litt før de ble med inn på hotellrommet. De oppførte seg helt eksemplarisk. Syns egenlig de er ganske flinke til å være såpass unge som de er. Neste dag hadde vi egentlig tenkt å kjøre til Prestholen opg gå skjerpatrapper opp i Hallingskarvet, men davi våket lå tåka langt ned i dalen. Vi tok en liten shoppingrunde på Geilo og satte så. kursen mot Dyranut