Sommertrening i Hetlandsskogen

I dag var det meldt regn. Med fortsatt såre bein etter fjellturen, så ble det NRH trening i dag.Det var en kjekk gjeng som møtte i øsende pøsende regn i Hetlandsskogen. Frigg fikk to økter med rundering. Første økte kjørte jeg påvirkning og melding med løsbitt, Jeg syns hun søkte godt og trakk fremover. Neste økt kjørte jeg en «latmannsrundering» . Frigg løper ut og finner, får belønning. Jeg roper henne inn og sender henne på neste figurant. Det gikk veldig bra. Frigg sprang langt nok ut og trakk fint frem og når jeg ropte på henne kom rett inn til meg på midtlinja eller i forkant. Hun valgte ikke samme vei inn som hun sprang ut. Sisrte slaget var super dupert. Rett ut og lang ut og fint fremtrekk. Super avslutning på runderingen  Selv om jeg hadde håper på å få strukket runderingen enda lenger, så får en være fornøysd på en dag som dette med slikt drittvær Det var veldig bra :). Dagen ble avsluttet med en fellesdekkprøve. Gratulerer så mye til Trude og Bark som i bestod med glans i øsende pøsende regn. Nå har Trude og Bark hele apellen i boks og det er bare å stå på videre 🙂