Etnesamlingen

I år deltok vi på Etnesamlingen.Kaare skulle være instruktør og trene Ty. Jeg skulle trene runderinbg for å få løst problemene med bittsnapping og dårlig fremtrekk. Det er alltid spennende å se hvem man havner på lag med og hvem man får som instruktør. Nå er vi jo så heldige at det kryr av flinke engasjerte instruktører og hyggelige flinke hundeekvipasjer i NRH så det slo jo ikke feil denne gangen heller. Et kjempetrivelig lag med mange dyktige, flinke og koselige folk. Frigg og jeg har storkost oss. Jeg kom akkurat tidsnok til lagmøte første kvelden og fikk lagt frem mine problemer. Slik som de andre også gjorde. Så kom første dag. Sol og fint vær. Litt kald vind, men hva gjør vel det når solen skinner. Frigg var første hund ut. Jeg tok på fastbittet for å vise at hun plukket dette og satte i gang. Frigg plukket ikke bittet og hun trakk frem…. hva var problemet. Uansett i neste økt så var ikke instruktøren med og da så vi vel at jeg kanskje styrte vel mye, så det tar vi med videre. Jeg skal jobbe med både Frigg og meg selv frem mot neste prøve. Har fått mange gode råd. Ellers gikk dagene kjempebra. Frigg gikk spor, fikk overvær, runderte mere. Gikk spor på hardt underlag, løste praktiske oppgaver. I det hele tatt så er jeg veldig fornøyd med lille flisa. Slik var det med de andre hundene på laget også. Hvor var problemene. I det hele tatt en gjeng med flinke hunder og ikke minst førerere ledet av en engasjert og dyktig instruktør. Så vi reiste hjem med et smil om munnen. Ikke minst fordi dyktige Laila? fant GPS en min som jeg mistet da jeg la spor. Så jeg har med meg hjem igjen alt som jeg hadde med meg bortover. Tusen hjertelig takk 🙂 Og sist men ikke minst så mange fine terreng å trene i 🙂