Rundering på Alsvik, nesten sommervær

Det var en fin gjeng som var samlet på Alsvik.

Først hadde vi tre stykker som skulle ta anleggstest. Det tok litt tid. Så skulle vi rundere i den lange løypa. Frigg gikk på midtlinja sammen med oss mens DJ runderte. Det ble hun veldig gira av. Så på ca 400 meter stoppet vi. Da skulle Frigg rundere tilbake. Hun hadde på seg GPS. Det vi så var at hun sprang godt ut og lette til hun fant figurantene. Men når jeg skulle kalle henne inn så springer hun tilbakre og tar samme vei tilbake som hun løp ut. Det gjorde hun også der det ble tomslag. Hun springer ut, leter men så velger hun å springe tilbake å ta samme vei inn igjen. På en del av slagene fikk jeg henne til å komme inn der jeg stod, men det var fordi det var åpent terreng slik at hun så meg på midtlinja. Vi tok bort meldingen og kjørte rett i lek. Hun hadde bringkobbelet på seg, men jeg hadde strammet det for å unngå konflikter i forhold til melding,

frigg runderer

Neste økt gikk vi tilbake til påvirkning. Hun fikk se figurantene ute, så forsvant de og trakk fremover. Når vi var sikre på at de var kommet godt i skjul fikk hun løpe ut. Da måtte hun springe rett ut og trekke frem før hun fant figurantene. I tillegg trakk jeg godt frem før jeg kalte henne inn. Dette fungerte godt. Vi fortetter med dette en stund. På onsdag skal jeg senke ned fastbittet slik at det henger som normalt. Så blir det å få inn tomslag hvor hun også trekker frem, så kommer jeg til å ta inn melding med løsbitt igjen før vi tar fastbittmeldingen. Meldingene hennes sitter som et skudd så det bekymrer meg ikke.

Jeg hadde GPS på henne på andre økta også, men der ble det noen rare utslag. Virker som om GPS en og senderen ikke hadde kontakt med hverandre hele tiden,