Full guffe i Vigreskogen

I dag var jeg og hundene i Vigreskogen sammen med en fin gjeng.Vi fortsatte med det samme som i Ølbegskogen. Det går så det suser. Bringkobbelet henger på og slik at hun kan ta, men hun går nå rett i lek. Nå klarte figurantene å holde henne når de var ferdig og leke. Hun hadde da fokus mot meg inne på midtlinjen når jeg ropte og kom derfor rett inn til meg, istedet for å gå tilbake samme vei som hun kom inn. Noen utilsiktede tomslag ble det. På noen trakk hun fremover, noen ganger bakover. Men GPS viser at hun er langt ute og søker før hun kommer inn igjen. De rett ut og inn slagene hun fikk på prøven henger nok litt sammen med mine prøvenerver. Vi får fortsette litt til med dette, så tomslag og melding med løsbitt. Da håper jeg hun også har “glemt” å snappe fastbittet når det ikke er figuranter ute.