Spor og rundering i Hetlandsskogen

Vi dro avgårde på treningen spente på hvordan terrenget i Hetlandsskogen er. Vi fikk et virkelig positivt inntrykk av området. Det er mulighet til å rundere flere steder i området og mye å ta av mht. sporterreng.Først la vi ut spor et stykke oppe lia i forhold til standplassen ved vatnet. Paul la ut et spor på ca. 400 m til Ty. Det ble liggende i ca. 4 timer. Sporoppsøket ble på oppimot 100 meter. Ty slo fint på det, sjekket først ut baksporet, men snudde etter 4-5 m. Han holdt stor fart i sporet, med den følge at vi gikk av sporet et par ganger. Men vi kom i mål med to av tre gjenstander i tillegg til slutten. Gjenstander dekkmarkerer han naturlig.

Mens sporet ventet på å bli gammelt fikk Ty også en rundering på noen hundre meter i en langt mer kupert løype enn det vi har andre steder. Han gikk kjempefint. Jeg må fortsatt jobbe ordentlig på midtlinjen for å få ham bort til meg, men det går seg gradvis til. Det blir helt sikkert enda bedre når vi etterhvert for alvor begynner å trene lydighet.