A-Prøver

Ja, så var dagen der.Jeg følte vi var godt forberdt. Frigg har rundert veldig bra i det siste.
Ikke noen bittsnapp og fine fremtrekk. I dag gikk det imidlertid ikke så bra på runderingen. Mor klarte ikke å få nervøsiteten til å slippe. På første slaget plukket Frigg bittet. i tillegg ble det mye ut og rett inn ikke fremtrekk. Det kan også være fordi jeg ble stående for mye i ro og ikke selv trakk fremover. Vi fant første fig. hun har fine meldinger og holder bittet til jeg sier vis. Men det gikk ikke bedre etterpå. En til bittsnapping og en til feilmelding og bare inn og ut. Så vi ble helt riktig stoppet før vi var kommet firehundremeter. Jeg blir jo lei meg fordi jeg vet at Frigg kan så mye bedre når jeg gjør jobben min. men sånn ble det i dag.

Sporet gikk imidlertid så det suste. Frigg slo fint på sporet og valgte riktig vei på første forsøk. Alle fire gjenstandene og slutten på 20 minutt. Frigg syntes nok det var vanskelig for hun holdt et rolig tempo. Jeg kunne slippe sporlinen og bare gå etter og konstantere at hun var på sporet. Kjekt å se på.