Wow rundering i Vigreskogen i dag

I dag var det runderingstrening i Vigreskogen.Vi kom litt sent fordi Kaare landet med fly fra Usa kl 0930. Frigg fikk ei lang økt, men for ei økt :). Hun runderte ca 800 meter. Vi skulle starte med et tomt og så funn, men det ble noen tomme før vi fant fig. Frigg gikk rett i lek. Jeg ropte henne inn. Så  ble det noen tomslag før hun fant fig på andre siden. Jeg gikk ut og hentet henne så ble det funn av fig og melding med løsbitt og så noen tomslag før det ble funn av fig med ny løsbitt medling, tror jeg. Husker ikke helt. I alle fall vekslet jeg mellom rett i lek henting, funn med løsbitt og henting og tomslag. På ca fem hundre meter måtte hun melde med fastbitt. Ikke noe problem. Så kjørte jeg noen tomslag for å se om hun plukket bittet etter funn. Det gjorde hun ikke. Så kjøre vi Speedrundering i ca 200 meter. vi runderte vel ca 800 meter. Kjempefornøyd. Hun gikk fint og hadde lange slag og fine fremtrekk.ed løsbittmelding. Veldig lettet over hvor flink lille flisa var i dag 🙂