Sporoppsøk fra bil

Tirsdagskveld fikk jeg trent litt med Mist igjen.Det var lagt ut et spor som gikk fra en bil. Mist sjekket rundt bilen. Ingenting på førersiden som stod litt ute i terrenget. På passasjersiden sjekket hun først litt bakover så dro hun nedover veien. Hun virket imidlertid til å være mer på «tur» enn på spor, så ville hun ut i terreneget. Vi fikk beskjed om at det var feil. Så fortsatte hun nedover en grusvei, men vi fikk beskjed om at det var på feil side av veien. Jeg bad henne om å søke spor på riktig side. Hun tuslet nedover, men jeg følte ikke hun var i spormodus. Så kom vi dit der sporlegger hadde gått ut i terrenget. Da fikk jeg en ny hund. Det gikk så det kostet helt til hun stod med en ball i munnen :). Konklusjon øve mer på spor på hardt underlag. Gå litt tilbake og gjøre dette litt enklere for henne.