Spor til Frigg på Dale

I kveld trente lag 4 på Dale.Det ble lagt ut et spor til Frigg på litt over 500 meter. Sporet ble vel en 2-2 1/2 time. Vi fikk anvist sporstart og Frigg føk av gårde. Det var så mye småbusker der at jeg slapp båndet. Hun pleier jo ikke gå så fort, men der tok jeg feil. Hun forsvant og jeg måtte rope henne til meg. Videre bar det og jeg var glad da vi fant en gjenstand som viste oss at vi var på sporet. Så fant vi en til og det bar over stien som går til Dalevann, opp i ura og vi fant enda en gjenstand. Så nedover langs et gjerde. Rett før vi kom til jordet forlot Frigg gjerdet og dro rett ned til jordet, dreide litt til venstre og der for hun over en hanske. Jeg trodde det var slutten, men Frigg brydde seg ikke om den. Det viste seg at vi hadde gått av sporet like før den rette hansken og dette ikke var sporleggeren sin hanske. Så oppsummert så fant vi tre av fire gjenstander (misset den første), og misset litt på slutten. Det gikk i et forykende tempo, så jeg må nok gå litt eldre spor enn dette.