Overvær på Orre

På onsdagskvelden var lag 4 på Orre.Frigg fikk tre figuranter. Jeg hadde ikke på henne bringkobbelet og kjørte med løsbitt. Det fordi jeg ikke ønsket at det skulle bli noe trøbbel med det, men at hun heller skulle få postive opplevelser med å søke selvstendig. Vi har nok trent litt lite overvær og hun har hatt litt tendener til å gå litt i beina på meg. I kveld jobbet hun superbra på egenhånd. Et kjempelangt slag på første fig og fin melding med løsbitt. Frigg jobbet veldig selvstendig i dag og dekket store områder uten at jerg trengte å gå så mye. På fig nr to hadde hun lyst til å stikke før hun hadde fått på påvisningslina, men jeg fikk hanket henne inn på siste fig som lå i jervenduk kom hun først inn uten melding. Neste hang var det fin melding med løsbittet. Hvorfor hun ikke meldte første gang kan man bare spekulere i . Kanskje hun ikke så løsbittet og hun hadde jo ikke fastbittet på? Vet at hun ikke har noe problem med å meldte å utilgjengelige figuranter i duk. Det har hun gjort før og denne fikk hun gitt en skikkelig rundvask i ansiktet så figuranten var tilgjengelig 🙂 Kjempefornøyd med flisa 🙂