Mye vind på Orrestranda

I kveld var det overværstrening på Orrestranda.Frigg snappet bittet selv med plastikk på, så jeg tok det like godt av. Første funn var på fin lang avstand. Hun kom fint inn med løsbittet. så tulle jeg det litt til med å ta fra henne løsbittet, fastbittet tullet seg inn i påvisningslina når Frigg skulle springe på påvisning og forsvant så jeg måtte lete etter det. Frigg skjønte ikke hvorfor mor ikke kom sammen med henne. Det endte med at Frigg ikke klarte å påvise figuranten så vi måtte ha litt hjelp for å komme frem. Neste funn gikk gikk rimelig fort. Fin melding og påvisning. Nå tok jeg ikke ut bittet og hang etter i lina. Så slet vi med å finne siste figurant. Vi gikk frem og tilbake innenfor det jeg trodde var begrensningen. Så gikk vi litt lenger og Frigg fikk et ganske så langt overvær og gjorde funn. Fin melding og påvisning.