Trening på Eikeland i dagslys

Det ble en opptur i dag.Frigg gikk stort sett greit ut.  Hun runderte ca 600 meter. Ingen tegn til bittsnapping. I dag var det rett i lek og det ble en del tomslag også. Det som kan bli bedre er fremdriften og søket ute. Av og til springer hun rett ut og snur og kommer rett inn igjen. Nå skal hun til en sjekk hos dyrlegen på mandag, men det kan hende at tiltak i heimen har hjulpet på. Ty er veldig på Frigg for tiden og det synes som det kan bli litt mye for henne og at det gjør henne litt stresset. Nå har de fått mange turer alene hver for seg. I tillegg har vi variert på å ha en av dem i bur om natten og når vi er på jobb. Før var begge løs sammen. Det virker som om det å få litt fred har hjulpet på stressnivået til Frigg. Uansett så skal hun få en grundig fysisk sjekk på mandag.