Øvelse

I kveld fikk Frigg prøve seg på en øvelse.Røde kors og Norske redningshunder hadde en øvelse sammen. En dame på 25 år hadde fått føling og akkurat fått gitt beskjed før telefonen konket ut. Før jeg dro ut sjekket jeg at jeg hadde sjokolade i beredskapssekken. Vi møtte opp og skulle først søke av campingplassen. Det gjorde vi. Ingen bittsnapping og Frigg jobba kjempebra. Glemte nesten bort at hun ikke er godkjent enda. Så fikk vi en ny teig. Her fant hun først et par som satt ved et bål og lagde mat. Hun gav et lite boff før hun meldte.Tror hun skvatt litt for jeg tror hun fant dem på spor. Jeg måtte rose henne og fikk forklart paret hva vi holdt på med. Så søkte vi videre og jammen fant hun ikke en far og en sønn på telttur. Kjempefin melding. Vi fikk også besøk av en lokal bonde på ATV som lurte på hva vi holdt på med. Forklarte nå det og gikk videre. Etter funn nr to tok Frigg bittet noen ganger, men vi fikk gått såpass mye at hun sluttet med det. Vi fikk vite at det var gjort en observasjon i sørenden av teigen min. Jeg skyndet meg sørover. Akkurat da Ko ville ha kartreferansen min fant Frigg et spor som hun fulgte oppover en utmark og inn på et jorde. Jammen traff vi ikke bonden igjen. Jeg så han før Frigg for hun var opptatt av å sjekket sporet. Jeg ropte Frigg til meg og vi fortsatt ned igjen for å fortsette på stien. Traff Click og Cecilie som hadde kommet inn i teigen sørfra. Hun fortsatte sørover og jeg gikk tilbake nordover nærmere sjøen denne gangen. På vei nordover fant Frigg røde kors. Jeg er veldig fornøyd med jobben Frigg gjorde i dag. Gleder meg til vi blir godkjent 🙂

One Comment