Bestått mørkerundering

På tirsdagskvelden stilte vi til mørkerundering.Som jeg skrev etter helgens trening så var jeg ikke optimist. Men det gikk med et nødskrik. Vi hadde en feilmelding og ett bittsnapp. Selve rundingen var ræva og jeg var veldig i tvil om vi ville få bestått. Men det fikk vi :). Frigg har jo ikke problemer med å gå ut i mørket. Hun fant begge figurantene og meldingene er gode. Jeg var kjempenervøs. Jeg hørte at min egen stemme liksom ikke var min, magen full av sommerfugler og beina gele. Det medførte at Frigg gikk litt rett ut og rett inn. Hun hadde også flere stopp enn hun har hatt på lenge. Nå stoppet jeg henne også på midtlinjen for å belønne når hun kom inn uten bittet på tomslag. Dette i tillegg til at mor oppførte seg rart førte nok til at hun fort ville inn til meg på midtlinja igjen. Men det gikk !!! Det er det viktigste, og på siste funn var jeg ikke i tvil om at dette ikke var noen feilmelding. Det er jo også noe å ta med seg videre. Nå skal vi ha oss en god pause fra runderingen. Når vi starter opp igjen skal vi gå en del tilbake. Kjøre både påvirkning og rett i lek. Gjerne bruke løsbitt ved meldinger. Fastbittet skal være på hele tiden. Så da har vi i hvertfall en plan, så vil tiden vise om planen holder mål 🙂