Sportalent?

Ty og jeg har ikke gått mange spor. Men gutten går allikevel spor som bare det. Idag fikk han forsøke seg på et B-spor, og det gikk over all forventning.Ty kan ikke apportere ordentlig ennå. Det må vi jobbe ordentlig med for å få på plass. Men han markerer allikevel gjenstander skikkelig. Så vi fant alle gjenstandene som Trude hadde lagt ut i tillegg til Trude selv, da, i slutten av sporet.

b01
Jeg la ut et langt spor for Herman. Det ble rene mimreturen. I dette området fant Speedy John under en øvelse for 8-9 år siden (i en av steinrøysene til høyre i bildet), og her gikk vi turorientering med Cico, Odin og Speedy i 2008 eller 2009. Gode minner om de tre flotte firbeinte kompisene våre …

Jeg ble riktignok litt lurt, da Trude hadde krysset stien oppover mot Flassavatnet. Det trodde ikke jeg, ropte på Ty og gikk tilbake i sporet for å finne sporet – som Ty fulgte – igjen. Men Ty løste utfordringen greit til tross for det.

Etterpå tok vi et par sporoppsøk som Gry hadde lagt ut. Ty valgte feil retning på det første, men jeg holdt igjen inntil han valgte riktig vei og fant slutten. Det andre sporoppsøket gikk bedre. Han durte avgårde i riktig retning og sto i løpet av kort tid med slutten i munnen, klar for nok en runde med lek.

Vi avsluttet dagen med overvær. Trude og Aud var figuranter. Han slo fint på begge, men måtte jobbe litt for å finne begge. Det kommer til å gå fortere når han får mer erfaring.  

b21
Herman og Linus har funnet Trude på overvær. Om du titer nøye etter, vil du se Linus intenst følge tennisballen som Trude nettopp har kastet opp i lufta