Forkjølelses spor på hytta

Helgen tilbringes på hytta. To stk forkjølte tobeinte og to overivrige til dels understimulerte firbeinte.Lørdagsmorgen og rolig start. Kaare og Ty trente litt hold fast inne på hobbyboden, mens Frigg og jeg trente på slalom, stå på to bein og gi labb inne. Etterpå dro vi på Handletur. På veien la Kaare et spor til Frigg på en 300 meter. To gjenstander og sluttt. Vi handlet og hadde en kjøretur opp til Kvæven. På vei hjem stoppet vi for å ta sporene som vi hadde lagt ut før vi dro på handletur. Sporet var da vel en time eller mer. Frigg satte avgårde fant en gjenstand og gjenstand nr to. På gjenstand nr to oppdaget jeg at jeg hadde mistet leken. Belønnet med godbiter. Jeg hadde til da prøvd å filme at Frigg gikk spor. Mens jeg prøvde å få orden på meg selv og få skrudd av kamera begynte Frigg å gå tilbake mot bilene. Jeg var sikker på at sporet fortsatte oppover, så jeg tenkte ja, ja hun kommer vel tilbake. Det gjorde Frigg. Med slutten 🙂 Glad for at jeg kan slippe lina og la den som kan gå spor ordne opp. Senere på dagen ble det mer innetrening av triks. Frigg virker fornøyd, selv om de lange fjellturene har uteblitt.