Dement dame mistet sekk

I kveld var det nok en gang Mist sin tur til å trene litt.Vi ville ha en praktisk oppgave. Vi skulle rundere til vi fant en sekk for så å gå spor fra den. Mist fikk noen tomslag før hun fant sekken. Mist halset fint på sekken. Så tok vi sporoppsøk fra den. Mist slo fint på et spor og dro avgårde. Jeg var spent på hvordan det skulle gå fordi jeg selv hadde vært figurant der hun nå gikk spor tidligere på kvelden. Men Mist var meget bestemt og jeg hang på. Når hun så dreide bort fra der jeg hadde gått som figurant så skjønte jeg at vi var på rett spor. Det bar gjennom busker og kratt og så ut på en sti. Den fulgte vi til vi kom til en vei. Så videre etter veien og i et kryss så hadde den demente damen sporet av. Det fortalte hun da Mist fant henne. Jeg visste ikke at vi lette etter en dement dame, men veldig kjekk oppgave som Mist løste fint 🙂