Vigreskogen

I dag hadde vi meldt sen ankomst til trening pga frokost sammen med barn og barnebarn.Vi var vel fremme i halv tolv/tolvtiden. Da var de andre akkurat ferdig med første økt på sine hunder da vi kom. Vi fikk en økt med våre før lunsj og etterpå fikk de andre ei økt til på sine. Vi hadde med barn og barnebarn så vi måtte dra hjem etter det, men det blei ei god økt på Frigg.

20160917_114628

Frigg startet med funn på barnebarnet vårt, datteren vår og en til voksen. Hun syntes det var rart å skulle melde på Evelyn, hun ville helst bare slikke 🙂 Frigg er så glad i Evelyn. Men til slutt meldte hun. Frigg hadde så vidt tid til å vente på vis før hun føk ut igjen. Så var det funn på andre siden. Deretter vekslet vi melliom funn og tomslag. Ingen tegn til bittsapping. Litt stopp på 400/450 meter. Det var varmt og ikke noe vann i Vigreskogen i dag. Huske å ha med vann.

DSC01076DSC01075