Ukjent oppgave i Hålandsskogen og en korridor

Jeg bad om en ukjent oppgave i dag. og ville rundere helt til endes i den lille løypa.Figurantene forsvant og jeg lurte meg til å legge en sekk ut som Frigg ville få på et av de første slagene. Hun fikk først et slag opp bakken.  Jeg syntes hun gikk litt kort og sendte en gang til. Det ble et fint slag, så over på andre siden og funn av sekk. Så sendte jeg opp bakken igjen. Hun plukket bittet. Jeg ropte henne til meg og tok ut bittet. Nå tok hun et fint slag på venstre side. Videre på høyre siden, her er det  en sving så jeg sendte henne ut midt i den tette skogen. Her hadde hun et kjempeslag og fant en figurant oppe på en stein. Etterpå var hun litt vanskelig å få ut på venstre siden men etterhvert ble det et godt slag. Jeg syntes hun hadde et litt kort slag på høyre siden og ville ha henne ut på en sti som går der. Jeg måtte sende noen ganger før hun gikk skikkelig ut. Hun kom inn med melding, men det var en feil melding. Da jeg trodde hun skulle påvise løp hun bare rett ut på andre siden og fikk et nykk i båndet fordi jeg trodde hun skulle springe mot stien. Etter det så ble det litt kluss. Men da vi kom i gang igjen hadde hun noen fine slag og fin melding på gående. Hun brydde seg ikke om at det  kom bil på veien og det var bra. Oppsummert. God start bortsett fra bittsnapp. Sekk er ikke noe problem å melde på. En fire fem fine slag før funn av figurant og fin melding på denne. Litt kluss med feilmelding og stopp midt i. Fine slag og fin melding på gående på slutten. Konklusjon: Fortsette å trene mønster og øke flere tomslag gradvis for å strekke runderingen.

160914 - Frigg-rundering i Hålandsskogen

Etter at alle var ferdige med rundering trente vi gresskledd korridor med gjenstand i plast. Alle hundene fant den til slutt, men vi var enige i at dette må vi trene mer på 🙂