Stisøk på Sviland

Tirsdagstrening med Mist på Sviland praktisk oppgave.Vi skulle søke av traktorveien/stien som går fra parkeringen og opp mot «storskogen » og tilbake til parkeringen. Det er vel ca 1 kilometer. De to som skulle være savnet forsvant på stien som går forbi grustaket. Jeg skulle gå motsatt vei. Jeg tok ut Mist og lot henne varme litt opp. Så fikk vi beskjed om at figurantene var på plass og at vi kunne starte. Jeg var nesten ikke før startet før Mist slo på et spor. Hun sjekket først på høyre side, så over på venstre side og litt utforbi veien lå første figurant. Hun hadde lurt seg tvers over veien, men Mist ble ikke lurt. Halsmeldingen var fin. Så gikk vi videre. Vi gikk i vanlig gå tempo og Mist sprang løs. Til tider langt foran oss. Jeg ropte henne til meg da vi så et par som gikk på veien og som ikke var med «oss». Rett etterpå forsvant Mist ut til venstre for oss og fant siste figurant. Syns Mist jobbet godt. Kjekt med slike praktiske oppgaver.