Rundering og felt i Vigreskogen

I dag fikk vi oss en fin økt i Vigreskogen i nydelig høstvær.Det ble lagt ut et felt til Frigg med fire gjenstander i før vi startet runderingen. Frigg var første hund ute. Det var litt kjekt fordi det ikke er så ofte hun får rundere i utråkket terreng. Vi kjørte rett i lek og jeg kalte henne inn på midtlinjen. Begynte med to funn og et tomslag så varierte vi med tomslag og funn. På mange av slagene hadde hun fine fremtrekk. På det nest siste funnet fikk vi en stopp, men jeg fikk henne ut og hun gjorde funn. Vi avsluttet med et tomslag. Vi runderte ca 400 meter.

b03b05b02b01

Etter at alle hadde rundert tok vi feltet. Vi hadde med to hunder som skulle være tilskuere og en “dommer”. Gjett om jeg ble nervøs. Men feltet gikk bra. Alle fire gjenstandene på rundt 6 min. Feltet ble liggende i over tre timer. Fornøyd med lille flisa i dag