En liten søndagsrundering

Vi var i Vigreskogen i ti tiden i morres.Siden vi bare rakk en økt i går var det kjekt å få en økt til i dag. I det jeg gikk for å hente Frigg så sa jeg at siden jeg begynte med funn, funn i går så kunne Frigg starte med tomslag i dag. Jeg så for meg ett tomslag så funn med rett i lek, for så å ta flere tomslag og funn etterhvert som vi så hvordan det gikk.

Vi startet med tomslag , så ble det tomslag, tomslag, tomslag, tomslag, tomslag… Jeg kjent at jeg begynte å bli frustret og lurte på om vi hadde gått over, så kommer Frigg inn med melding og jeg tenkte at nå har hun merket min frustrasjon og plukket bittet. Det hadde hun ikke. Det var funn. Så trodde jeg at vi skulle fortsette med «mitt» opplegg med funn som gikk rett i lek og innlagte tomslag, men det gjorde vi ikke. Det ble tomslag på tomslag så melding. Etter dette fikk vi en avklaring … Det var ukjent oppgave. Etter det gikk det bedre for meg. Frigg var igrunnen ganske så flink hele tiden. Vi fikk et stopp etter at hun hadde vært på langtur. Jeg måtte sende henne flere ganger for å få henne gjennom et sted det var litt tett. Da hun kom seg gjennom det tette misset hun figuranten og bare forsatte og springe. På GPSen så det ikke ut til at hun hadde jaget noe (mye rådyr og hare i skogen), men hun var ganske så sliten da hun kom inn. Etter en vannpause og en liten hvil var hun imidlertid klar igjen. På vel femhundre meter måtte jeg sende henne på nytt da hun ikke hadde meldt første gang på en stående figurant. Men til tross for min frustrasjoin i starten, en hvil etter en langtur i skogen og en miss på meldingen er jeg kjempefornøyd. Det går virkerlig fremover nå og Frigg gjorde en god jobb til tross for meg :). Fire funn med meldinger på vel femhundre meter, og noen passeringer 🙂

DSC01103