En liten rundering og en korridor

Kaare og jeg tok oss en kveldstur til Sviland for å lufte hundene.Så ble det jammen meg ei lita trenigsøkt også. Vi hadde ikke radio med, men vi satte i gang likevel. I går snappet Frigg bittet noen ganger. Jeg har derfor bestemt meg for at hun skal ha det på selv om hun går rett i lek. I dag var det ikke antydning til bittsnapp.

Hun fikk først et funn på venstresiden, så et tomslag og så funn. Så kom Kaare inn og det ble to tomslag før funn, tomslag og funn. På siste funnet meldte hun og det gikk helt greit.

Etter at Ty hadde gjort omentrent det samme med unntak av melding 🙂 la vi en korridor til Frigg med en liten plastgjenstand i. Koridoren lå i høyt gress. Hun måtte få litt påvirkning for å finne den. Det er lite fert i hard plast og farten må ned når det både er en slik liten plastgjenstand og høyt gress 🙂