Felttrening med Frigg

I dag var det kjekke lag nummer 4 i Melsheia. Kjekt å møtes igjen etter ferie, og spesilet kjekt å hilse på lille Gyda.Frigg fikk et felt. Hun fikk først påvirtkning i en korridor. Feltet gikk egentlig ganske greit, men det er nok litt å plukke på enda. For det første må mor holde godbitene i lommen og ikke spre de utover. Frigg fikk et helt festmåltid i feltet :). Frigg fant tre av gjenstandene innen ti minutter. Det var i vanskelig terreng med mye kvister og høyt gress, så jeg må si meg fornøyd med det. Det som forunderet meg var at hun la seg ned foran meg og tygde på flere av gjenstandene. Hun som har vært så flink til å avlevere. Så derfor trente vi på dette etterpå. En korridor med kjekke gjenstander. Med litt ros og piping fra leken gikk dette som en drøm. Hun trengte nok bare litt påminning. Så kan det være at andre sine gjenstander er ekstra kjekke. Jeg får trene mer med andre sine gjenstander og kan enda godt bare trene korridorer 🙂