Kjekk dag i Vigreskogen

Planen for helga var egentlig å gå fra Lysebotn til hytta.Vi startet med godt mot på torsdag, men måtte etterhvert bare innse at det ble for tungt for Speedy. Vi snudde og dro tilbake til hytta. Fredagen fikk vi en fin dag der, og en god tur med feriegjesten Mist og våre to yngste. Værmeldinga for lørdagen og søndagen var ikke den beste. Vi bestemte oss for å melde oss på trening i Vigreskogen og ta resten av helga hjemme i Måkeveien.

Det var ikke det dummeste vi kunne gjort. Jeg fikk to kjempekjekke økter med Frigg. Kjørte rett i belønning. Det ble mindre stopp og etterhvert fine fremtrekk og passeringer. Snart på tide å begynne med tomslag igjen. Fin måte få inn mønsteret i rundering på. Litt trening til så er vi tilbake der vi var før vi fikk litt meldingstrøbbel :). Tusen takk for hjelpen folkens.