Jentetur med litt trening av Frigg

Ty ble med far som skulle til Hundemassøren med Speedy.Mist og Frigg ble hjemme med meg. De koste seg ute i hundegården mens jeg vasket litt i huset og klippet plenen. Før jeg tok de med på tur la jeg ut et spor til Frigg. Det gikk fra trappa vår, nedover veien, opp til en lekeplass, rundt denne og videre ut på en grussti og en nyklippet plen. Slutten lå på berg etter å ha gått litt i terreng. Gjenstander og slutten var små gra papirbiter :).

Mist, Frigg og jeg gikk ned på bergene. Her er det lyng, gress og berg. Jeg la ut et felt med to korridorer. Hele ruten på 30×30 var tråkket rundt, men bare to korriodorer inni var overtråkket inne i feltet. Jeg la ut to små papirbiter på nesten 30 meter. Så gikk vi ned til sjøen. De fikk leke litt og herje rundt. Så gikk vi tilbake og Frigg fikk ta sporet. Det lå vel en times tid eller noe sånt. Det blåste sterkt men Frigg tuslet avgårde. Hun gikk i riktig retning til og med rundt lekeplassen selv om det gikk en dame rett før oss på stien. Det er alltid vanskleig å si når en går egne spor om en påvirker hunden, men jeg syns jeg var flink å la henne sjekke ut og velge hvor hun ville gå.