Hålandsskogen

Møtte til trening full av pågangsmot.Hadde sett for meg at Frigg skulle få gå rett i belønning. Vi skulle trene passeringer , fremtrekk og tomslag. Det viste seg, til min store forbauselse, at terrenget i Hålandsskogen er liiiitt anderledes enn på Rorøs  . Det lot seg ikke gjøre å få dette til. Jeg vill tatt knekken på figurantene om de skulle beveget seg raskt fremover i det terrenget. Det ble vanslig rundering med en del funn og noen tomslag. Fine meldinger. Utfordring i å gå gjennom tett skog. Mor måtte krype på påvisnings. Mens vi ventet på en sporgåer fikk Frigg noen helt ferske alsfalt og grusspor og litt ferske sporoppsøk. På grus og asfaltsporene la jeg noen vinkler og litt ut og  inn av veien og ut i terrenget. Veldig korte spor. Sporoppsøkene var korte og jeg kastet belønningen foran henne med en gang hun valgte riktig retning.