Vanskelig spor.

Før vi gikk tur i dag la Kaare et spor på en kilometer til Frigg.Det var fem gjenstander og en ball i slutten av sporet. Etter at han hadde lagt sporet så gikk vi en fin tur, og jeg fikk tatt årets første ferskvannsbad. I sjøen badet jeg på tirsdag, så nå er badesesongen definitivt i gang. Vel tilbake fra tur måtte Kaare jobbe. Jeg påtok meg å gjøre rent inne i bilen. Den så ikke ut. Ryddet i leker og hundesaker, støvsuget og vasket bilen innvending. Det var herlig å få gjort. Så skulle jeg og Frigg gå sporet. Det var nå sikkert fire timer eller noe sånt. Vi tok sporoppsøk og Frigg slo fint på sporet. Hun sjekket litt og dro så avgårde i riktig retning. Hun fant første gjenstand og dro videre avgårde. Sporet gikk på varierende underlag, mye berg og tørr lyng. Da vi kom til skitrekket måtte hun virkerlig jobbe, og vi prøvde oss både i den ene og andre retningen. Men vi kom oss videre. Vi hadde et sportap mot slutten også, men der brukte vi ikke fullt så lang tid på å komme oss på sporet igjen. Frigg fant fire gjenstander og jeg plukket med meg en. Så vi kom i mål med fem gjenstander og slutten :). Ser at vi må trene mer på terrengskifte, kryssinger og det og komme igang igjen etter gjenstand. Ellers går den lille flisa spor som bare det :). Neste gang skal jeg også bruke GPS. Det er kjekt å se på etterpå.