Spor og litt lydighet

I dag var vi en gjeng som møttes ved Holmavannet for å trene spor.Jeg ville ha et langt spor til Frigg og det fikk jeg. Det var over to kilometer og lå i ca tre timer. Når vi la ut sporene var det en hel gjeng med kyr der. Det var mye tråkk og kubæsj i enkelte områder. I tillegg var det en varm dag. Jeg syns Frigg var flink. Jeg vet at vi nok var av sporet en periode, men tok oss inn igjen og fant slutten. Dette er det lengste sporet Frigg har gått. Rett etter starten trafff vi på ku flokken, men de stakk unna da de så oss. Frigg hadde imidlertid overvær av dem og hadde veldig lyst til å ta en titt på de dyra.

I tillegg til dette sporet ble det lagt ut et kort spor. Etter ca to timer ble det krysset av to forskjellige mennesker. Så gikk vi det vel ca en time senere. Det gikk kjempebra. Frigg sjekket kryssingene, men valgte sporet etter sporlegger videre.

Mens vi ventet på sporene trente Frigg litt enkeldekk. Først lå hun i ett minutt med meg i skjul. Så trente vi litt fri ved fot. Deretter lå hun med fører i skjul i over to minutter.

En fin dag ute i sole. Kjempekjekt å være ute og trene hun di godt vær og i godt selskap.