Rundering på Bogafjell

I kveld var lag fire på Bogafjell. Kaare falt stygt i betongtrappa på vei hjem fra jobb og måtte til legevakten for å sy et sår i panna. Men hvem troppet ikke opp på treningen likevel og fikk tatt en økt med Ty. Gale mannen. Håper det gikk bra. Såret begynte å blø litt da han kom hjem og satte seg ned.

Frigg og jeg ble litt sene vi også på grunn av uhellet til Kaare. Jeg måtte plastre han litt sammen før han dro til legevakten. Da Frigg og jeg kom var det flinke laget vår allerede ferdig med en hund.

Da det ble Frigg sin tur tenkte jeg å begynne med tre tomslag. Det ble noen flere fordi hun ikke trakk noe særlig fremover. Litt stopp ble det også. Vi må nok gå litt tilbake og bygge dette opp på nytt etter all den meldingstreningen vi har hatt. Meldingene med løsbitt var imidlertid knallfine. På siste så kom hun i full fart og bråbremset på grusen for å sette seg på plass hos meg. Jeg satte på henne påvisningslinen og hun fikk løpe med bittet i munnen ut på påvisning.