Masse dekk og litt rundering

Treningsdagen begynte med en økt med fellesdekk på lydighetsplassen.Frigg var veldig urolig, men ved hjelp av en god hjelper så synes jeg at vi gjorde god fremgang.

Så var det til Sviland for å treffe lag 4. Frigg runderte. Planen er å få inn tomslag med fremtrekk. Vi startet med tre funn tomslag funn tomslag funn tror jeg. Fine meldinger. Men hun har sine stans. Jeg får henne imidlertid ut og hun kan sendes om igjen om hun ikke gjorde funn, så sånn sett ble det flere tomslag. Hun hadde et nydelig fremtrekk rundt myra. husker ikke helt hvordan det var ellers.

Mens noen var og gikk spor fikk Frigg trene dekk med en annen hund. Vi var i skjul i ett par minutter da sporgjengen kom. Da gikk vi frem. Men jeg syns de var flinke. Syntes at treningen før på dagen hadde hjulpet. Det ble også tid til litt enkel dekk, apport og fri ved fot mens vi ventet på en annen som gikk spor.

Syntes det var en super treningsdag.