Litt rundering i Hålandsskogen og litt dekktrening

I dag kom vi litt sent fordi vi skulle være der helt til klokken tolv for å avholde en mørkerundering.Frigg fikk rundere. For min del brukte vi løsbitt. Da vet jeg at hun har vært der og at det ikke er feilmelding. Da kan jeg konsentrere meg om selve mottaket og det runderingstekninske. Hun holder løsbittet som en helt og tar det helt emd ut til figuraten igjen når jeg sier vis. Hun sitter hos meg til hun har fått på påvisningsline. Det bel noen tomslag og vi runderte 300 meter. Når hun kom til figuranten tilbød de henne en godbit før hun fikk bittet. Ikke alltid like lett. Også ved leken fikk hun godbit først. Hun gjeter veldig på lekene og det er ikke like lett for figurantene å leke med henne som det er for meg. kanskje finne filler med tau,

vi trente også litt dekk. Gjemte ballen bak bilen og var i skjul i allfall i 30 sekuner.