Frigg trener dekk

Frigg trener dekk og enkeldekk går veldig bra.I dag skulle hun ligge i dekk med en annen hund. Det ble ikke helt vellykket. Hun reiste seg, lå urolig og det meste. Hun virket veldig usikker. Problemet med å belønne slik jeg gjør nå med ballen er at det ikke alltid er like lett når det er andre hunder. Jeg prøvde å belønne med godbit. Det gikk ikke noe særlig bra.

Etterpå tok jeg Frigg og Ty på en luftetur. De fikk også litt miljøtrening på noen betongelement. Ty fikk gå i bilen så prøvde jeg litt dekk og bli med bare Frigg. Når jeg er alene så kan jeg ikke legge ballen foran henne og gå i skjul. Jeg tar da ballen med meg og gjemmer den der jeg er i skjul. I dag ville jeg ikke legge den der fordi det var glassskår der. Så jeg tok ballen med meg igjen og la foran henne når hun hadde ligget lenge nok. Nå lå Frigg fint i dekk mens jeg den lengste gangen var borte i ett minutt. Jeg varierte mellom en kort økt med ballen og meg synlig foran henne, at jeg tok den med og la den foran henne før hun fikk fri kommando og at hun fikk ballen når hun satt seg opp. Nå var hun kjempeflink.