Det ble hytte nytte trening med knott som forstyrrelse i dag

Vi tenkte å lure oss med på en trening med Flekkefjordgjengen, men de skulle ikke trene i dag.Da ble det trening på hytten i stedet. Frigg fikk først litt lydighet. Vi trente dekk og bli. Først på veien ned mot parkeringen. Så nede på parkeringen.Hun ligger kjempefint og jeg kan gå fra henne og være i skjul. Jeg var vel i skjul i ett minutt kanskje litt lengre. Noen ganger belønner jeg bare at hun legger seg ned og jeg går fra henne og varier med hvor lenge jeg er borte. Vi må nok finne noen hun der å trene med for det er når det blir flere at vi sliter. Litt fri ved fot ble det også. Hun var konsentrert men jeg ble forstyrret av all knotten. Må forresten beundre at hun lå i ro i dekk. Hun var full av knott når jeg kom tilbake og løste henne ut. Flinke.

På ettermiddagen ble det en økt med korridor. Hun søkte kjempefint og apporterte gjenstanden. Vi gjentok dette to ganger. Må finne et sted hvor jeg kan legge to korridorer, så tror jeg vi snart er klare for et fullt felt.