Trening med Flekkefjord gjengen på Fjotland

I dag kjørte vi til Fjotland for å trene.Jeg tenkte å fortsette å trene melding. I tillegg hadde jeg lyst til å trene spor med kryssinger. Det ble lagt ut et spor til Frigg på en firehundre meter. Planen var å gå det etter to timer. Kryssingene skulle være ferske. Mens jeg ventet på sporet fikk jeg litt meldingstrening. På de to første slagene kom Frigg fint inn med fastbittet og satte seg ved siden av meg. På de to neste slapp hun og jeg måtte vente til hun tok det opp igjen. På det siste gjorde hun alt perfekt.

Det ville seg slik at det ble kanske så sent før vi fikk tatt lunsj. Før lunsj gikk tre stykker ut og krysset sporet til Frigg. Sporet ble vel fem timer før jeg fikk tid til å gå det. Sporlegger ble med. Det var jeg glad for, selv om Frigg jobbet som en helt var det et vanskelig spor. Hun ville også gjerne dra avgårde på kryssingene. Hun fikk imidlertid belønniing for hver gang hun valgte sporleggeren sitt spor i form av at hun fant en gjenstand. Sporet gikk i variert terreng og krysset en litt større bekk to ganger. På slutten fikk vi forstyrrelse av en buhund på Frigg sin alder. Sporelgger løftet han opp slik at Frigg fikk gått de siste meterene i fred, så fikk Frigg buhund belønninig da hun fant slutten. Da fikk hun lov å leke med buhunden som forstyrret oss i sporet.

Etterpå fikk hun to slag til. Denne gangen med helt perfekte avleveringer.