Mentaltest av Frigg

I dag var Frigg oppe til mentaltest (MH). Det var moro og helt nytt for oss.Frigg klarte seg veldig bra, men jeg fikk beskjed om at hun var berørt av skudd. Ellers fikk hun god tilbakemelding. Hun bruker litt tid på å avreagere, men stikker ikke av. Hun holdt hele tiden fokus mot f.eks kjeledressen. Hun hadde avreagert på kontrollrundene, og var fin i lek.

Jeg syns hun var flink på skuddene også 🙂 På det første skuddet satte hun kursen rett mot skuddet for å sjekke hva som laget en sånn lyd. På det neste skuddet – under lek – reagerte hun ikke i det hele tatt. På det tredje skuddet – under passivitet – reagerte hun litt. På det fjerde gjorde hun en unnamanøver. Jeg slapp båndet, men hun stakk ikke av. Hun kom rett til meg for å leke. Se filmen under for å se selve testen.