Litt av hvert

På lørdag var jeg figurant på A-prøverVi var først i Vigreskogen, så var det opp til Holmavatnet for å gå spor. Etter å ha sett at begge kandidatene kom seg vel avgårde på spor, så dro Kaare og jeg en tur til Sviland. De som hadde lørdagstrening der var ferdig for dagen. Vi trente litt meldingstrening med Frigg. Hun hentet først fastbittet som løsbitt to ganger, Det gikk fint. Etterpå hadde hun fastbittet på seg og meldte fint og holdt fint med det også. Nå bruker jeg Odin sitt store gamle fastbitt. Så var det bare å skynde seg hjem og gjøre klart til middagsgjester.

På søndag kjørte vi avgårde i 8 tiden. Frigg skulle ta mentaltest. Det kommer et eget innlegg om det. Etter at mentaltesten var ferdig kjørte vi til Sviland for å trene alle tre hundene litt. Speedy og Frigg fikk spor. Frigg fikk meldingstrening og Ty runderingstrening. Frigg hadde først en økt med meldingstrening. Hun hentet først fastbittet som løsbitt to ganger og så to ganger med vanlig fastbitt. Det gikk bra. Det ser ut som hun begynner å komme over at hun ikke vil inn til meg. Jeg belønner selv nå. Sporet til Frigg var sikkert fem hundre meter og lå i ca en time. Hun strevde på grusen og på asfalten. Ellers gikk det fint Hun plukket alle gjenstandene og fant slutten. Etter dette fikk hun to funn med vanlig melding og på begge holdt hun kjempefint inne hos meg 🙂