Flytting av trening

I kveld skulle lag 4 trene på Sviland 1.Jeg var ute i god tid fordi jeg skulle lufte hundene før vi startet. da jeg kom var det o-løp der. Hele terrenget var opptatt. Jeg begynte å ringe de andre for vi kunne ikke trene der med så mange nybegynnerhunder på laget. Vi ble eninge om å dra til Vigreskogen. Alle ble med unntatt en som ikke hadde strøm nok, men han fikk slått seg sammen med lag tre.

I vigreskogen fikk Ty tre funn og Frigg fikk to meldinger hvor hun måtte vente til jeg fikk satt på påvisningsline før hun fikk belønning. Heldigvis ba jeg figurantene om å gi beskjed når hun hadde vært hos dem for på den ene så melde hun på alt for lang avstand. Så da måtte hun ut på nytt. Må ikke få komme unna med å jukse :). Nå har hun ingen vegring for å komme inn til meg og holder igjen fastbittet kjempefint. Vi er nok straks klare for vanlig rundelring igjen, men skal også trene litt andre ting slik at det blir litt variasjon.