Ett asfaltspor og litt lydighet

Jeg la selv ett spor til Frigg på ca 400 meter.Det var noen små papirbiter og en liten plastdings til slutt. Sporet lå i tre kvarter. Hun startet fint. Innimellom i begynnelsen så hadde jeg lagt litt ostebiter. Hun krysset veien der jeg hadde gått og fulgte den videre. Så kom vi til ett kryss og her var det vanskelig. Tydelig at her var det skjedd noe siden jeg la ut sporet. Det lå en flattråkket hundebæsj der som ikke lå der da jeg gikk. Frigg jobbet og jobbet. Til slutt gikk hun litt forbi og fant sporet mitt igjen. Videre gikk det veldig bra helt til vi skulle ned Måkeveien igjen. Her var det litt vanskelig og hun hadde seg en tur helt bort på lekeplassen før hun snudde og søkte opp sporet på nytt. Nå fant hun ut at det gikk ned Måkeveien. Her ble det litt forstyrrelser fra en nabohund, men Frigg jobbet på og fant plastdingsten i slutten.

Etterpå tok vi en liten lysdighetsøkt. Jeg trente først dekk og bli. Hun får nå fri kommando og får finne leken etterpå. Nå kunne jeg gå i fra henne med bestemte skritt uten at hun satte seg opp eller flyttet seg. Siden vi har slitt litt med dette så var jeg ikke lenge i skul. Noen ganger gikk jeg frem og belønnet og gikk fra henne igjen før hun fikk fri for å finne leken. Det gikk bra. Fri ved fot og apporten gikk også veldig bra 🙂