Sykedag

I dag måtte jeg legge inn årene og holde meg hjemme fra jobb.Jeg er pottetett, har nesten ikke stemme, verk i kroppen og ondt i hodet og halsen. Kaare luftet alle hundene før han dro på jobb. Hadde håpet at de skulle holde til han kom hjem, men Speedy mente han måtte ut på do i halv to tiden. Med den formen jeg er i så ville jeg absolutt ikke gå med tre hunder samtidig. Det ble først en kort tur på Speedy hvor han gjorde både det ene og det andre, så det var vel ikke rart at han gav lyd. Så var det Ty sin tur. Han vil jo alltid. Så var det Frigg sin tur og da fant jeg ut at jeg kunne ta med treningssekken og ta en liten økt med lydighet for å få litt ro etterpå. Vi trente først dekk å bli. Hun lå faktisk i fem minutter i dag også,  men jeg står jo nært henne nå. Hun fikk forstyrrelse av en måke, folk som passerte og hun hørte ungene på fotballplassen. Etterpå tok vi et par aporter og så litt fri ved fot. Det hele tok toppen et kvarters tid, om så lenge. Jeg var likevel ganske svett og tett da jeg kom inn igjen. Håper de holder til Kaare kommer hjem nå.

20160405_133937