Rundring på Sviland 2

I kveld var lag 4 på Sviland 2.Frigg fikk først to funn, så tre tomslag så funn. Da plagdes hun med bittet. Hun prøvde å grave det ut. Så løsnet jeg det. På neste tomslag så det ut som om hun hadd tatt det men vrengte det av seg da hun kom til midtlinjen. Dersom hun hadde hatt melding da hun kom inn så var det en feilmelding. Jeg justerte bittet igjen og nå meldte hun fint på fig på neste slag, men la seg litt fra meg og prøvde å få bittet ut. Jeg fikk henne til meg og hjalp henne. Etter dette hadde hun noen tomslag uten å plukke bittet og siste meldingen gikk greit. Jeg vet at hun sist vi runderte pep litt da jeg skulle ha bittet ut så det er mulig det har vært litt for stramt. Nå har jeg sjekket og prøvd å justerere det skikkelig inn, så får vi sen neste gang vi runderer.

20160406_232357

Uansett hun er flink og vi jobber videre med tomslag og fremdrift. I dag hadde hun noen passeringer også 🙂