Morgendekk, NRH dekk og en kveldsdekk

I morres fikk Frigg en liten dekk på berget under morgenturen.I tillegg trente vi på og ikke jage fulger. Må ha mye belønning med og belønne hver gang hun ser på dem. Jeg syns hun var flink. Ingen fugler eller andre dyr ble skadet eller jaget under morgenturen vår :). PS hun var i bånd .

I ettermiddag var det lydighetstrening med NRH. Både fri ved fot og apporten kommer seg og det gjør vel fellesdeken også etterhvert. Hun blir veldig opptatt av hva alle rundt henne holder på med. Så vi trenger veldig mye trening på å trene sammen med andre hunder og forstyrrelser.

Ghita tok bilder under fellesdekken med NRH hundene. Akkurat her lå Frigg veldig fint

Etter kveldsturen ble det en ny dekk og bli på plenen oppforbi oss.Frigg var kjempeflink.

20160411_223503

Vi tok litt fri ved fot også før vi tok kvelden.