Mist gjorde jobben

I kveld var det Mist sin tur til å få litt trening.De andre la opp en praktisk oppgave for henne. Det var stisøk, men jeg tok noen runderingsslag også. Dermed ble det mer stisøk med flanke. Da Mist dro avgårde og gjorde første funn så trodde jeg først at hun hadde funnet et turfølge. Jeg var derfor veldig snar å følge på da jeg hørte at hun halset. Lettelsen ble derfor stor da det viste seg å være vår figurant som var funnet. Jeg kastet belønningen til Mist, men figuranten ville ikke leke. Figuranten opplyste istedet at hun hadde ramlet ned fra det treet hun lå under. Ups, prøvde å ta på hundefører maska. Presenterte meg og undersøkte og lot som jeg meldte inn til Ko. Litt klønete fremtreden, men riktig avgjørelse. Siden hun var bevisst så lot jeg henne ligge slik hun lå fordi hun hadde både brukket foten og mest sannsynlig skadet ryggen. Nå visste jeg jo litt hva som ventet meg på de neste funnene. Neste funn var i en container, bevissløs. Jeg noterte «liksom» kordinatene og meldte i fra til KO, så sørget jeg sånn noenlunde for frie luftrveier. Disse er kinkige når du er alene om funnet. Du vil så fort som mulig sørge for frie luftveier, men du må jo også melde i fra så noen kan komme til unsetning. I denne situasjonen hadde jeg i det virkelig liv vært nødt til kanskje å holde henne for å få fire luftveier til det kom folk. Kanskje jeg til og med måtte ha dratt henne ut av conteineren og startet HRL. Nesrte funn var en meget sint dame. Denne fant Mist på spor. Her glemte jeg og  presenterer meg og kom ikke på å tilby sjokolade. Det var diabets og føling. Ja, ja Mist gjorde en god jobb. Neste gang disse fruene lager et opplegg, så får jeg ha med beredskapsekk og masse sjokolade.  🙂