Mandag og lydighetstrening med NRH gjengen

Så var det mandag igjen.Vi møtes på en grusparkeringsplass og trener. Frigg trente først litt fri ved fot. I første økta syns jeg hun var flink. Så trente vi en apport. Det gikk også bra. Hun var også rimelig flink i fellesdekken. Hun krøp i hverfall ikke. Så tok vi en økt til med fri ved fot. I den økta så tror jeg både Frigg og mor var litt ukonsentrert begge to.

Litt senere, etter at vi var kommet hjem tok vi en økt til. Frigg og jeg gikk opp på skoleplassen. Vi trente først dekk og bli Frigg lå i fem minutter. Hun skiftet liggestilling, men flyttet seg ikke. Jeg beveget meg litt rundt på plassen og gikk av og til i skjul. Så trente vi litt bare dekk. Jeg er litt usikker på om hun virkelig forstår kommandoen. Hun legger seg jo, men ikke så kjapt som Odin gjorde i sin tid. Ja, ja bare hun ligger i ro når hun først har lagt seg så.. Etterpå trente vi litt fri ved fot. jeg syntes hun gikk litt langt fra meg. Vi fant en vegg og trente bakpartkontroll. Det var kult.