Lydighet og meldingstrening

Frigg øver og øver-I dag trente hun dekk i innkjørselen. Jeg gikk i skjul bak naboens hus. Da hun hadde ligget i ett minutt hørte jeg lyden av en sparksykkel. Jeg tittet forsiktig frem og der kom det ei jente på sparksykkel nedover gata. Ikke stort jeg kunne gjøre for gaten var mellom stedet hvor jeg stod i skjul og innkjørselen vår. Men flinke Frigg lå helt i ro mens jenta suste forbi. Matmors sitt hjerte banket hardt og det var bare å komme seg frem og belønne. Vi fortsatte litt med dekk treningen etterpå, og da suste det en syklist  forbii mens Frigg lå i dekk. Jeg var rimelig fornøyd med lille snuppa mi da :).. Vi trente også litt fri ved for og i dag var hun veldigpå hugget. Apporten gikk også kjempebra.

Senere på dagen trente vi melding. Vi tok noen omganger hvor vi brukte fastbittet som løsbitt. Hun kom fint på plass og ventet på kommandoen vis. Så prøvde vi med å ha fastbittet på som vanlig da dempet hun veldig og slapp før hun var kommet på plass.Vi tok et par omganger til hvor vi brukte fastbittet som løsbitt,så prøvde vi en gang til. Denne gangen kom hun fint på plass og fikk kommandoen vis. Hun hadde bittet i munnen helt ut til figuranten. Vi avsluttet med det. Her er det bare og skynde seg sakte.