Litt mere meldingstrening og sånt på en søndag

Før vi gikk tur i dag tok vi en litn økt med hundene. Frigg var først ute.Første økten så slapp hun fastbittet ned på bakken like ved meg. Vi ventet henne ut og hun plukket det til slutt opp selv. Andre økten så kom hun fint inn på plass og ventet til jeg sa vis på alle tre forsøkene.

Etter en fin tur i nydelig vær tok vi en økt til. Også nå holdt hun fint. Det samme gjorde hun da vi kom hjem til Måkeveien og i den økta vi tok der. Hun satt til og med og ventet ganske lenge før jeg sa vis. Vi er på rett vei igjen.  Snart vil jeg prøve med å ha bittet ordentlig på henne, og ikke bare bruke det som et løsbitt. Kanskje vi klarer å få det på plass til onsdagen. Det hadde vært kjekt, men her får vi skyndte oss sakte. En god melding er kjempeviktig.

20160417_130256

Frigg fikk også litt dekk. Jeg gikk i skjul bak bilen i ca tretti sekunder. Ellers prøver jeg nå å belønne at hun ligger riktig og i ro. Hun endrer stilling av og til, men flytter seg ikke lenger. Så tok vi en bitteeliten økt med fri ved fot,